manteniment informàtic

A SAI, un dels principals serveis consisteix en el manteniment integral del parc informàtic del que disposa l’empresa client. Això consisteix en mantenir funcional i lliure d’incidències els ordinadors, impressores, escàners, servidors i demès equips informàtics dels que disposi el nostre client.

Llegeix més

allotjament

Tenim l'allotjament que necessita. I amb tota tranquilitat de comptar amb un equip de professionals per atendre-li les 24 hores del dia. Correu i pàgines Web sota el seu nom de domini, garantitzant-li tots els recursos necessaris per iniciar una presència de qualitat a Internet.

Llegeix més

disseny web

A SAI realitzem tot el relacionat amb el disseny de pàgines web, llocs web, portals, de major i menor complexitat. Poden ser pàgines simples, amb o sense flash, amb bases de dades, comerç electrònic, etc. Sempre tindrem un pressupost a la seva mida i un projecte que li permeti competir.

Llegeix més

marketing on-line

A més de conèixer en profunditat els aspectes tècnics, també som especialistes en SEM (marketing amb paraules claus), conegut com a PPC i SEO. Utilitzem màrqueting viral per a explorar les xarxes socials, el advergaming i els videos corporatius, fidelitzant al màxim la cartera de clients.

Llegeix més

Qui som?

la informàtica al servei de l'empresa

Manteniment informàtic

1Un dels principals serveis del nostre portafoli consisteix en el manteniment integral del parc informàtic del que disposa l’empresa client. Això consisteix en mantenir funcional i lliure d’incidències els ordinadors, impressores, escàners, servidors i demès equips informàtics dels que disposi el nostre client..

Disseny web

2A Internet és important fer arribar el missatge als nostres clients, i en aquest punt és on el disseny web ens ajudarà, ens obrirà portes que fins al moment eren tancades.

Comerç on-line

3El comerç On-line, també conecgut com e-commerce , consisteix en la compra-venda de productes o serveis mitjançant medis electrònics com internet i d’altres xarxes informàtiques.

Marketing on-line

4A més de conèixer en profunditat els aspectes tècnics, també som especialistes en SEM (Search Engine Marketing o marketing amb paraules claus, frequentment conegut com a PPC i SEO (Search Engine Optimization o posicionament natural). A més, utilitzem màrqueting viral per a explorar les xarxes socials, el advergaming i els videos corporatius, fidelitzant al màxim la cartera de clients.

Av. Ports de Caro, 31 - 43520 ROQUETES