manteniment informàtic

... la informàtica al servei de l'empresa

Un dels principals serveis del nostre portafoli consisteix en el manteniment integral del parc informàtic del que disposa l’empresa client. Això consisteix en mantenir funcional i lliure d’incidències els ordinadors, impressores, escàners, servidors i demès equips informàtics dels que disposi el nostre client. Amb assistències regulars dels nostres tècnics realitzan labors de control, actualitzacions i supervisions de processos aconseguim la correcta funcionabilitat dels equips, obtenint així el primer objectiu de la nostra empresa, que no és altre que aconseguir que els nostres clients es sentin satisfets amb la nostra feina.

Val a destacar que la majoria de les assistències informàtiques que es produeixen a les Pymes i grans empreses son fàcilment solucionables mitjançant el tele manteniment. SAI ofereix de série a tots els seus clients aquesta opció, la qual és doblement avantatjosa; per el client, que no té que esperar a que el tècnic arribi a les seves oficines, i per SAI, que evita tenir que desplaçar personal cap a les instalacions del client. SAI redueix costos operatius i d’aquesta manera pot oferir un preu inferior per el servei que ofereix.

També oferim manteniment de Software, amb personal certificat per a la majoria de programes estàndards del mercat i programadors capaços d’implementar solucions a mida per als nostres clients.

La seguretat ens preocupa cada vegada més, i coneixedors dels riscos que implica tenir les xarxes informàtiques exposades a les variables infeccioses de la xarxa de xarxes, SAI instal·la en tots els seus equips programes antivirus capaços de bloquejar els constants atacs i codis malvats que Internet propaga per la seva xarxa.

El servei de manteniment de Hardware y Software és en gran mesura el màxim exponent de fiabilitat amb el que compta la nostra empresa, amb més de 10 anys d’experiència en el sector i amb un clar compromís amb la qualitat de servei. Coneixedors dels sistemes més antics com Windows NT i els més recents com Mac Os X Lion o plataformes Unix, a SAI tenim la solució adequada a cada necessitat, i el més important; a un preu assequible.

Av. Ports de Caro, 31 - 43520 ROQUETES