comerç on-line

... la informàtica al servei de l'empresa

El comerç On-line, també conecgut com e-commerce , consisteix en la compra-venda de productes o serveis mitjançant medis electrònics com internet i d’altres xarxes informàtiques………… aquesta és la definició formal, però Qué pot aportar a la seva empresa? , i Com s’ha de dur a terme?

La nostra experiència ens avala en la creació de botigues i comerços On-line. La nostra solució està preparada per poder gestionar de manera ràpida i eficaç qualsevol tipus de negoci que la seva empresa pugui dur a terme.

Li oferim un disseny personalitzat i atractiu, una gestió senzilla del Backend i un sistema de comandes fàcil d’emprar per el qual no necessita tenir nocions de programació.

A més, totes les eïnes estan íntegrament en castellà i compleix amb els requisits que exigeixen els principals cercadors, per quan decideixi fer una campanya de Marketing Online no tingui que invertir més diners.

Qué pot aportar a la seva empresa?

 1. Un horari d’apertura més gran, tots els dies de l’any a totes hores.
  • La botiga SEMPRE estarà oberta, no descansa, no hi han torns
 2. Fidelització de clients mitjançant newsletter , promocions, etc..
  • Qui ens visita deixa informació com: País, Província, Idioma, articles que li han interessat (articles que ha visitat)
  • Tota la informació recopilada dels clients és de utilitat per enviar posteriorment Newsletter, promocions, posicionar millor artícles poc visitats, etc…
  • Possibilitat de premiar de manera individual als clients, per visites, per compres, per import de les compres, etc…i tot de manera automatitzada
 3. Extensió de les possibilitats de captació de clients, no hi han impediments geogràfics
  • La botiga online és sens dubte la millor finestra al món que pot arribar a tenir.
  • Una de cada 3 persones que tenen internet (1.730 milions en tot el Món i 24 milions a Espanya) asseguren haver comprat alguna vegada mitjançant internet.
 4. Obtenció de dades a temps real.
  • En qualsevol moment i des de qualsevol lloc podrà controlar les compres diàries, setmanals, mensuals, visites obtingudes diàriament, etc…
 5. No afecta la climatología
  • El client pot realitzar la seva comanda des de la seva llar o des de la feina i se li envia la comanda on ell esculli en cada moment
 6. Menor cost de personal
  • No necessitem cobrir a cada client amb l’atenció d’un venedor, com succeeix en una botiga física , un o dos gestors de la plana web poden atendre a desenes de clients a la vegada
  • No comptem amb alts costos de lloguers
 7. Permet la automatització dels processos (comandes, cobraments, etc…)
  • Podem controlar l’estoc de manera exacta, realitzar devolucions instantànies, assignar descomptes de manera automatizada en la seguent compra.
  • Les comandes son electròniques i es gestionen per correu electrònic, és el primer pas per a la f@ctura electrònica, no més paper!!
  • I el més important, els cobraments amb l’ecommerce es gestionen majoritàriament mitjançant pagaments directes (Visa, Mastercard, transferència, etc..), CASH al moment
 8. Personalització de la web per el client
  • Una vegada desenvolupada la nostra solució de eCommerce ´es té que analitzar les vendes i les dades obtingudes dels clients, d’aquesta manera es pot personalitzar de manera automàtica l’aparador a cada visitant.

Com s’ha de dur a terme?

No existeix el manual perfecte o únic però si bones pautes que ens ajudaran a obtenir l’èxit.

 1. Pensa en el client, pensa en LOCAL!
 2. Internacional? , pensa en els costums locals i els hàbits de compra que son diferents a cada zona, adaptat
 3. Avui en dia, la millor via de connexió amb els nostres clients són les xarxes socials, utilítzales
 4. Ajuda al client a escollir el producte adequat, no és només vendre , es vendre y vendre. El client satisfet queda fidelitzat i ens fà la millor publicitat (el boca a boca). En esta feina ens ajudaran les Guíes de Compra, Guíes de Talles, Chat de suport, etc..
 5. Creuar canals crear sinèrgies entre comerç físic, premsa, Internet

Av. Ports de Caro, 31 - 43520 ROQUETES