disseny web

... la informàtica al servei de l'empresa

Disseny

A SAI realitzem tot el relacionat amb el disseny de pàgines web, llocs web, portals, de major i menor complexitat. Poden ser pàgines simples, amb o sense flash, amb bases de dades, comerç electrònic, login, seccions restringides, secciones públiques.

Sempre tindrem un pressupost a la seva mida i un projecte que li permeti competir. Bàsicament tractem que els nostres clients utilitzin els seus llocs web per a treballar i guanyar diners, aconseguir consultes, difondre les seves activitats, etc. Tots els nostres dissenys estan optimitzats per a ser indexats pels cercadors més coneguts.

Allotjament i posicionament

Sigui com sigui el seu projecte tenim el allotjament que necessita. I amb tota tranquilitat de comptar amb un equip de professionals per atendre-li les 24 hores del dia. Correu i pàgines Web sota el seu nom de domini, garantitzant-li tots els recursos necessaris per iniciar una presència de qualitat a Internet.

El 90% dels usuaris utilitzen els cercadors per trobar el que busquen per Internet. SAI li garantitza que els seus clients localitzaran el seu negoci entre els primers resultats dels cercadors, amb els termes o mots clau que els seus clients utilitzen per a localitzar la seva companyia. La nostra garantia són els nostres propis resultats, la gran majoria de las pàgines web posicionades per la nostra empresa es troben entre les primeres posicions i en la primera pàgina dels cercadors.

No faci cas a les empreses que prometin que li posaran els primers en els llistats de recerques, ningú li pot prometer això i qui ho faci li menteix.

Av. Ports de Caro, 31 - 43520 ROQUETES