marketing on-line

... la informàtica al servei de l'empresa

Marketing on-line

A més de conèixer en profunditat els aspectes tècnics, també som especialistes en SEM (Search Engine Marketing o marketing amb paraules claus, frequentment conegut com a PPC i SEO (Search Engine Optimization o posicionament natural). A més, utilitzem màrqueting viral per a explorar les xarxes socials, el advergaming i els videos corporatius, fidelitzant al màxim la cartera de clients.

Pagament per clic

Les campanyes de pagament per clic estan presents en quasi tots els medis on-line i son la manera més eficaç d’arribar als seus clients potencials. Gràcies a la gran segmentació que podem realitzar en les nostres campanyes, podrem fer arribar els nostres productes al màxim número de persones que puguin estar interessades en ells.

Entre tots els medis, Google Adwords té el ROI (retorno de inversión) més alt degut a que els clics que rep el teu anunci son possibles clients que han entrat a Google a buscar un dels teus productes. Per el contrari, a Google Adwords la segmentació només es pot realitzar geogràficament i per idiomes mentre que en d’altres mitjans com Facebook es pot optimitzar, per edats, estudis, localització geogràfica, sexe i amistats .

  • Compliment d’objectius: Immediat. Quan realitzem el primer pagament, Google comença a aparèixer
  • ROI (retorn d’inversió): Linial.
  • Google: Preu per cada click en el anunci

Posicionament en cercadors o posicionament natural

SEO (Search engine optimization) o Posicionamient natural. Mitjançant tècniques de programació, optimizació dels textes de la seva plana web y campanyes en enllaços de directoris i en portals especialitzats en el sector de la seva companyia, podem aconseguir que la seva pàgina web es situi en les primeres posicions dels principals cercadors per un nombredeterminat de paraules clau.

  • Compliment d’objectius: Llarg termini.
  • ROI (retorn d’inversió): Exponencial creixent a partir del tercer mes. Amb paciencia, és el servei de màrqueting on-line que millors resultats obté.

Xarxes socials

Gràcies a les xarxes socials podem realitzar contactes i intercambiar informació amb d’altres usuaris de la xarxa.

  • Compliment d’objectius: Intermedi.
  • ROI (retorn d’inversió): Petit, encara que realitzant ofertes i campanyes interessants és molt efectiu.

Av. Ports de Caro, 31 - 43520 ROQUETES